Mai multe despre împărțirea pe zone

1. Hoteluri langă Parcul Nicolae Romanescu - Parcul Nicolae Romanescu reprezintă de departe cea mai importantă atracție turistică a orașului Craiova. Vă recomandăm să vizitați acest parc! Hotelurile din această secțiune, sunt cele mai apropiate de intrarea principală in acest parc.
2. Hoteluri langă Aeroportul din Craiova - Aeroportul din Craiova se afla la aproximativ 10 Km distanță de centrul orașului Craiova. Cele mai apropiate hoteluri de Aeroport sunt prezentate in aceasta secțiune.
3. Hoteluri Zona Industrială FORD - Se referă in principal la uzina producătoare de autoturisme Ford. În această zona se mai află si marile magazine Dedeman si Selgross, precum si Vama Craiova. Cele mai apropiate hoteluri de Uzina Ford, Selgross, Dedeman si Vama Craiova, sunt prezentate in aceasta secțiune.
4. Hoteluri Calea București-Calea Severinului. Aceste doua bulevarde (Calea București si Calea Severinului) se află unul în prelungirea celuilalt și împart orașul in două părți egale. Pe acesastă stradă se găsesc cele mai multe hoteluri din Craiova.